Våra tjänster

Digital Marknadsföring

Med digital marknadsföring skapar vi effektiva annonser mot er specifika kundgrupp och får möjligenheten att testa och mäta i realtid, vilket leder till optimering, mer valuta för pengarna och bästa möjliga resultat.

Webbdesign

Hemsida, ditt företags ansikte utåt och viktigaste kanal. Vi fokuserar på att utveckla er hemsida med användarvänlighet och funktionalitet. Hemsida, webbutik och mycket mer, antingen genom WordPress eller en annan lösning som passar ditt företag bättre. Vi erbjuder även hosting och uppdatering av hemsidor.

Varumärke

Ett starkt varumärke är otroligt viktigt för ditt företag. Vi hjälper er att bygga upp och finslipa ditt företags varumärke. Visuell identiet, grafisk profil och mycket annat för att skapa mervärde till ditt företag.

Sökmotoroptimering (SEO)

Vill du synas ovanför dina konkurrenter på Google och få nya kunder? Vi kan hjälpa ditt företag med sökmotoroptimering och förbättra dina sökresultat. SEO är en väldigt stor och viktig del för ditt företag och er hemsida.

Strategi

För att utveckla ditt företag och öka er omsättning krävs en tydlig plan och strategi. Vi hjälper er att analysera och bygga upp en helhetsstrategi för att få ditt företags tillväxt så stor som möjligt och effektivisera era resureser.

Underhåll

Vi underhåller och förvaltar er hemsida och hosting. Uppdateringar, felsökning och support med säkerhet och prestanda i fokus. Att alltid ligga i framkant gentemot era konkurrenter är väldigt viktigt, och det hjälper vi er med.

Vi berättar gärna mer!

Kontakta oss så att vi tillsammans kan hitta den optimala lösningen till ditt företag!

Copyright © 2020 LOGH